Waterpartijen

26Waterpartijen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Waar sommige mensen kunnen genieten van een rustige vijver, vinden andere mensen een waterval met rotsblokken prachtig.
Voordat een waterpartij geplaatst wordt is het belangrijk goed te weten welke toepassing de waterpartij krijgt. Het is van belang dat vijvers op de juiste wijze worden aangelegd om te voorkomen dat de vijver gaat lekken of dat het water troebel wordt. Verder moet een vijver met koi karpers bijvoorbeeld aan andere eisen voldoen dat een waterornament met alleen waterplanten. Ook de diepte en de hoeveelheid onderhoud die komt kijken bij een waterornament kan doorslaggevend zijn voor een bepaalde keuze. Bonkestoter TuinCreaties is gespecialiseerd in het maken van vijvers die voor zowel planten als vissen geschikt zijn.  U kunt daardoor genieten van uw vijver zonder verdere problemen.
Wilt u meer informatie over de soorten waterpartijen die wij plaatsen? Neem een kijkje in onze fotogallerij voor voorbeelden van ons werk.

8725